Koel uw huis af met warmtewerende jaloezieën

Wil jij je huis in de zomer lekker koel houden, maar voel je huis net als een sauna? Je bent niet de enige, en wij hebben de oplossing! 

Tijdens de zomerperiode hebben veel mensen last van een enorm heete woning doordat de zon haar zonnestralen via de ramen naar binnen schijnt. 

We weten allemaal dat we overdag onze ramen en raamdecoratie gesloten moeten houden, zodra het 's avonds weer afkoelt worden deze geopend om zo frisse lucht naar binnen te halen. Toch wordt het vaak nog erg warm in huis, ook al houdt je de ramen en raamdecoratie gesloten. Dit komt doordat de meeste raamdecoratie de warme lucht absorbeert waardoor de warmte toch binnen komt. 

Gelukkig hebben wij de oplossing. Onze zeer speciale raamdecoraie met warmte reflecterende coating functioneren als het ware als een spiegel die de zonnestralen weerkaatst en daardoor de warmte van de zon niet via de ramen naar binnen kan komen. Hierdoor reflecteren de unieke warmtewerende gordijnen tot wel 84% van de zonnestralen!

Een geheime coating op de achterkant

Het geheim achter onze warmtewrende gordijnen zit hem in de coating die we op de achterkant van het gordijn aanbrengen. Met deze behandelde rug in wit, parelmoer of gemetalliseerde coat zorgen we niet alleen voor een hoge reflectie van zonlicht en warmte, we geven het gordijn nog meer eigenschappen:

Een witte rug is bestand tegen vocht, insectenspray en bijtende reinigingsmiddelen. en een gemetalliseerde rug is bijzonder warmtewerend. 

Volgend artikel

Behind the design

''De kinderslaapkamer is de plek waar de fantasie de vrije loop heeft en nieuwe avonturen ontstaan. Ik wilde een rolgordijn ontwerpen die de fantasie prikkelt en uitnodigt om te spelen. Elk kind verdient een slaapkamer die magisch aanvoelt.'' - Reinier Gosker