09-03-2020

De mooiste raamdecoratie voor serres en erkers

Serres en erkers bestaan grotendeels uit ramen, waardoor raamdecoratie onmisbaar is. Met raamdecoratie creëer je privacy, geef je jouw interieur sfeer én het houd je de warmte buiten.

Bij serres en erkers staan de ramen meestal dicht op elkaar, waardoor de montageruimte voor raamdecoratie vaak beperkt is.

Onze plissé- en dupligordijnen zijn uitermate geschikt voor in serres of erkers. De profielen van plissé-en dupligordijnen zijn namelijk mooi slank waardoor ze goed aansluiten op de smalle ramen die je meestal bij serres en erkers ziet. De profielen hebben niet veel ruimte nodig en kunnen daardoor dicht tegen elkaar aan worden gemonteerd.

Wil je in de zomer de warmte graag buiten houden? Kies dan voor een plisségordijn met warmtewerende eigenschappen. Deze stoffen zijn voorzien van een achterzijde met een parelmoer of gemetalliseerde achterkant, wat zorgt voor extra daglicht- en warmtereflectie.  

Houd je het in zomer graag lekker koel en houd je in de winter liever de warmte vast? Ga dan voor een dupligordijn. De dubbele stoflagen van dupligordijnen hebben een isolerende werking.

Tip: bij veel ramen in je serre of erker is elektrische bediening ideaal! Met één druk op de knop kun je de raamdecoratie van één tot alle ramen bedienen. Super comfortabel! Lees hier meer over elektrische bedienbare raamdecoratie.

Voor het beste advies raden wij je aan een verkooppunt in de buurt te zoeken. Zij kunnen je ramen vakkundig opmeten en je adviseren voor het mooiste resultaat.

Volgend artikel

Raamdecoratie voor XXL ramen

Heb jij grote ramen in huis? Bofkont! Niets is namelijk zo mooi als indrukwekkend grote ramen met veel daglicht in huis. Maar op fel zonlicht of veel inkijk zit je dan niet te wachten. Met de juiste raamdecoratie kun je grote raampartijen afdekken en tegelijkertijd sfeer en privacy regelen. Lees hier meer over de mogelijkheden voor jouw XXL ramen.