Terug naar overzicht

Horizontale jaloezieën aluminium

Vanaf € 128,-
Onsterfelijk: de aluminium jaloezie is al heel wat jaren oud, maar nog helemaal van nu. Ze zijn stijlvol, superpraktisch en daglicht en privacy regel je in een mum van tijd. Met deze fijne klassieker maak je nog steeds een stoer statement in huis.
Sleep of gebruik de pijltjes om te navigeren
16, 25, 35, 50 en 70 mm
Budgetproof
Kleur bekennen
Kies je bediening
16, 25, 35, 50 en 70 mm
Aluminium jaloezieën zijn beschikbaar met lamelbreedtes van 16, 25, 35, 50 en 70 mm. Maak een statement met de 70 mm lamel of ga voor subtiel en kies een kleinere lamel.
Budgetproof
Aluminium jaloezieën zijn geschikt voor ieder budget vanwege de verschillende prijscategorieën. Wel zo fijn voor de portomonnee!
Kleur bekennen
Met kleur zet je een unieke stempel op je huis. Kies voor één van onze kleurmodellen waarin twee of meer kleuren worden gecombineerd. Je hebt keuze uit drie modellen: border, dip dye en shade.
Kies je bediening
Aluminium jaloezieën worden standaard geleverd met een optrekkoord of ketting. Voor extra bedieningsgemak kies je Easy up bediening. Hiermee plaats je de jaloezie in één soepele beweging in elke gewenste positie. Zowel de positie als de stand van de lamellen.

In jouw lievelingskleur

Heb jij een favoriete kleur en wil je deze ook voor je ramen? Dat kan! Onze aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in meer dan 100 kleuren. Ga voor pittig en fleur de boel op met een bonte kleur.

Baden in luxe

bece® horizontale jaloezie aluminium kleurnr. 15511 50 mm

Een ontspannen bad wordt extra fijn met mooie en vochtbestendige raamdecoratie. Onze aluminium jaloezieën zijn vochtbestendig én makkelijk te reinigen, waardoor ze perfect zijn voor de badkamer. En zeg nou zelf: wie wil dit nu niet in de badkamer?

Op zoek naar wat anders?

Sleep of gebruik de pijltjes om te navigeren