Terug naar overzicht

Aluminium jaloezieën

Vanaf € 170,-

Onsterfelijk: de aluminium jaloezie is al heel wat jaren oud, maar nog helemaal van nu. Ze zijn stijlvol, superpraktisch en daglicht en privacy regel je in een mum van tijd. Met deze fijne klassieker maak je nog steeds een stoer statement in huis.

Sleep of gebruik de pijltjes om te navigeren
16, 25, 35 en 50 mm
Maximaal licht en zicht
Mat vs. glans
Duurzaam design
Mooi met ladderband
Kies je bediening
Klik & klaar
Gratis productbrochure
16, 25, 35 en 50 mm

Van extra smal tot lekker dik. Aluminium jaloezieën zijn beschikbaar met lamelbreedtes van 16, 25, 35 en 50 mm. Hierbij geldt: hoe breder de lamel hoe opvallender de look. Een smalle lamel geeft een elegant en rustig beeld, terwijl de extra brede lamel robuust en opzichtig is.

Maximaal licht en zicht
Aluminium jaloezieën staan prachtig voor grote raampartijen. Ze kunnen tot een breedte van wel 4 meter worden gemaakt en de strakke horizontale banen laten je ramen nog groter lijken. Met de optie MegaView® geniet je van een maximaal uitzicht. Deze techniek heeft een unieke kantelfunctie waardoor er twee keer zoveel licht naar binnenvalt en je twee keer zoveel zicht naar buiten hebt.
Mat vs. glans
Mat, glanzend of met reliëf. De collectie bevat jaloezieën met verschillende afwerkingen. Een lamel met structuur maakt de jaloezie net wat levendiger en spannender, terwijl de jaloezieën met glans voor extra schittering in huis zorgen wanneer het zonlicht erop valt.
Duurzaam design
Al onze jaloezieën zijn gemaakt van 98% gerecycled aluminium met Cradle to Cradle-certificering, zodat jij een verantwoorde keuze kunt maken voor je woning en het milieu. Zo maakt oud goed in een nieuw jasje een grande rentrée in je interieur.
Mooi met ladderband
Als toef op de taart stijl je jouw aluminium jaloezieën af met ladderband. Dit kun je doen met een bijpassende of contrasterende kleur. Met drie verschillende breedtes van 10, 25 en 38 mm bepaal je zelf hoeveel je ermee wilt pronken. Een bijkomend voordeel van ladderband is dat je de lamelgaatjes niet meer ziet.
Kies je bediening
Aluminium jaloezieën worden standaard geleverd met een optrekkoord of ketting. Voor extra bedieningsgemak kies je Easy up bediening. Hiermee plaats je de jaloezie in één soepele beweging in elke gewenste positie. Zowel de positie als de stand van de lamellen. En voor het ultieme comfort kies je elektrische bediening: Hey Google, open mijn jaloezieën!
Klik & klaar
In kunststof en aluminium kozijnen wil je liever niet boren. Met het magneetmodel FrameFix™ wordt de jaloezie bevestigd door middel van een magneetstrip, waardoor boren en schroeven niet nodig zijn. Dit systeem is geschikt voor kunststof en aluminium raamkozijnen, maar ook handig voor draai-kiepramen.
Gratis productbrochure

Om de keuze voor jaloezieën iets makkelijker te maken hebben we een handige productbrochure gemaakt. Hierin staat veel informatie over de collectie. Ook vind je hier een handige infographic zodat je in één oogopslag kunt zien welke opties er zijn.

Culinair hoogstandje

Strak, stijlvol en functioneel: dat zijn de eigenschappen die je wilt voor een jaloezie in de keuken. Soms staat de staafmixer immers een standje te hoog en glibberen de tomaten van je bord. Aluminium is vuilbestendig en gemakkelijk te reinigen met een vochtige doek. Hiermee zijn ze de ideale raamdecoratie voor de keuken waar weleens geknoeid wordt.

Kunststof en aluminium kozijnen

bece® aluminium jaloezie kleurnr.  16169 25 mm

Kunststof en aluminium jaloezieën zien we steeds vaker in huis. Deze kozijnen zijn gemakkelijk te onderhouden en bieden een goede isolatie. Zonde om er in te boren wanneer je jouw raamdecoratie wilt bevestigen. Gelukkig kun je aluminium jaloezieën ook bevestigen op het kozijn met een magneetframe of plakprofiel. Hierbij is boren niet nodig, ideaal dus!

Op zoek naar wat anders?

Sleep of gebruik de pijltjes om te navigeren