Kinderkamer
Kinderkamer
Kinderkamer
Kinderkamer

Kids sleeping party!

Kleurexplosie

Kindveilig

Verduisterende raamdecoratie

De kinderkamer is vaak de leukste kamer in huis. Kinderen kunnen hier lekker ravotten en heerlijk slapen. Een slaapfeestje mét kussengevecht is toch wel het ultieme feest!
Een vrolijke kinderkamer creëer je eenvoudig met bonte kleuren en leuke prints. Ga voor raamdecoratie in de favoriete kleur van je kind.
Opgroeiende kinderen onderzoeken álles in huis. Daarom is het belangrijk dat raamdecoratie kindveilig is. Alle raamdecoratie van bece® is veilig voor de kleintjes.
Kinderen slapen beter en langer in een donkere slaapkamer. Voor de kinderkamer is verduisterende raamdecoratie dan ook ideaal!
1 - 4
Kids sleeping party!
Kleurexplosie
Kindveilig
Verduisterende raamdecoratie

Donker en licht met twee-in-één

In de kinderkamer houden we overdag van lekker veel licht en mag het in de avond donker zijn om goed door te slapen. Ideaal om daarom te kiezen voor het twee-in-een-model waarin je verschillende transparanties combineert.
BLOG
Raamdecoratie voor de kleintjes!

Raamdecoratie voor de kleintjes!

De kinderkamer is vaak de leukste kamer in huis. Hier wordt overdag gespeeld, gestoeid en geleerd. ’s Avonds keert de rust terug en wordt hier diep geslapen. 

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn perfect voor de kinderkamer. Ze zijn er in allerlei vrolijke kleuren: effen of met leuke dessins! Deze kleurrijke oppeppers doen het altijd goed én de kamer is in een mum van tijd heerlijk licht of aardedonker.
bece® rolgordijn kleurnr. 53218
bece® rolgordijn kleurnr. 53218 detail
bece® rolgordijn kleurnr. 53218 inspiratie
bece® rolgordijn kleurnr. 53198
bece® rolgordijn kleurnr. 53198 detail
bece® rolgordijn kleurnr. 53198 inspiratie
bece® rolgordijn kleurnr. 53212
bece® rolgordijn kleurnr. 53212 detail
bece® rolgordijn kleurnr. 53212 inspiratie
Sleep of gebruik de pijltjes om te navigeren

Meer inspiratie?

Sleep of gebruik de pijltjes om te navigeren