Mood
Mood
Mood

Lazy sunday morning

Pajamas all day

Happy sunday

Wij vinden de zondagochtend het fijnste moment van de week: van lekker uitslapen tot een gezellige ochtend met jouw gezin op bed.
Hoe fijn zijn deze ochtenden waar je, je nog lekker een keer om kunt draaien of de kinderen er gezellig bijkomen op bed. 
Met de juiste raamdecoratie creëer je de sfeer die perfect past bij jouw zondagmood.
1 - 3
image slider - lazy sunday morning - image 01
image slider - lazy sunday morning - image 02
image slider - lazy sunday morning - image 03

Veelzijdigheid van duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen zijn stijlvol, praktisch en bovendien geschikt voor vrijwel alle ruimtes in huis. Door de stoflagen te bewegen ga je van heerlijk licht naar aarde donker. De veelzijdigheid van duo rolgordijnen geeft je ’s avonds de privacy om te slapen en in de ochtend het fijne licht om bij wakker te worden.

Dupligordijnen

Met dupligordijnen laat je precies de hoeveelheid licht door die je wenst op de slaapkamer. Open voor een zonnig uitzicht met lekker veel licht en gesloten voor optimale verduistering en een fijne nachtrust. Welterusten!

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn het meest geliefd voor de slaapkamer en wij weten wel waarom. Ze geven je slaapkamer meteen een fijne sfeer en zijn in de nacht de beste verduisteraars. Tip: als je kiest voor een donkere kleur geef je jouw slaapkamer meteen een flinke dosis hotelallure.
bece® rolgordijn kleurnr. 50148
bece® rolgordijn kleurnr. 50148 detail
bece® rolgordijn kleurnr. 50148 inspiratie
bece® rolgordijn kleurnr. 50148 inspiratie
bece® rolgordijn kleurnr. 50148 inspiratie
bece® rolgordijn kleurnr. 50148 inspiratie
Sleep of gebruik de pijltjes om te navigeren