Terug naar overzicht

Duo rolgordijnen

Vanaf € 301,-
Het duo rolgordijn is een luxe variant van het rolgordijn. Het bestaat uit twee stoflagen met transparante en niet-transparante banen. Door de stoflagen langs elkaar heen te bewegen kun je de gewenste lichtinval gemakkelijk bepalen.
Sleep of gebruik de pijltjes om te navigeren
Spelen met het licht
Blikvanger in huis
Trendkleuren
Verduisterend
Productbrochure
Spelen met het licht

Door de transparante en niet-transparante banen langs elkaar heen te schuiven kun je drie verschillende standen creëren en varieer je van: open voor een vrij uitzicht, halfopen voor een gefilterde lichtinval en gesloten voor maximale lichtwering.

Blikvanger in huis

Met het duo rolgordijn haal je een echte eyecatcher in huis. Duo rolgordijnen mogen gezien worden en dit kan dan ook in je hele huis! De collectie bevat transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen waardoor je ze toe kunt passen in iedere kamer.

Trendkleuren

Goed nieuws: naast de o zo fijne basickleuren zijn onze duo rolgordijnen ook verkrijgbaar in de laatste trendkleuren. Met meer dan 89 kleuren hebben we ze effen of juist met een uitgesproken kleur of dessin.

Verduisterend

De collectie duo rolgordijnen bevat verduisterende stoffen en zijn daardoor perfect voor de slaapkamer. De speciale verduisterende onderlat zorgt ervoor dat de stoffen strak tegen elkaar aanzitten waardoor er nauwelijks licht  doorheen komt. Zo heb je maximale verduistering en kun je heerlijk slapen!

Productbrochure
Om de keuze voor raamdecoratie iets makkelijker te maken hebben wij productbrochures gemaakt. Hierin staat veel informatie over de duo rolgordijnen collectie. Ook vind je hier een handige infographic zodat je in één oogopslag kan zien welke opties er zijn.

Extra comfort met elektrische bediening

Voor extra comfort laat je jouw duo rolgordijn uitvoeren met elektrische bediening. Hiermee kun je met één druk op de knop je raamdecoratie bedienen.

Dit doe je eenvoudig met een app op je smartphone, tablet of PC. En dit kan natuurlijk thuis, maar ook vanaf je werk- of vakantieadres. Hoe fijn!

Touch of gold

bece® duo rolgordijn kleurnr. 32098

Met goud valt volop te combineren en je kunt heel snel een warme en luxe sfeer creëren. Deze ruimte leent zich uitstekend voor luxe materialen en met dit goude duo rolgordijn zet je een unieke stempel op je huis. 

Op zoek naar wat anders?

Sleep of gebruik de pijltjes om te navigeren