Terug naar overzicht

Plisségordijnen

Vanaf € 208,-
Met plisségordijnen kun je iedere dag een ander raam creëren. Hoe leuk is dat? Maar je kunt er nog zoveel meer mee: ze zijn de ideale oplossing voor bijzondere ramen en hebben ook nog eens handige functionele eigenschappen.
Sleep of gebruik de pijltjes om te navigeren
Meer dan 100 stoffen
Stofpakket vrij
Geen raam te gek
Kunststof kozijnen
Waterproof gordijnen
Fijne kwaliteiten
Productbrochure
Meer dan 100 stoffen
Plisségordijnen bestaan uit één laag stof en zijn verkrijgbaar met mooie gelijkmatige plooien van 20 mm. De bece® collectie bevat meer dan 100 stoffen in verschillende kleuren, texturen en prints.
Stofpakket vrij
Uniek aan plisségordijnen is dat je lekker kunt variëren. Met het 'stofpakket vrij' kun je het gordijn niet alleen van boven naar beneden bewegen maar ook andersom. Zo zien je ramen er iedere dag anders uit en kun je lichtinval en privacy gemakkelijk combineren.
Geen raam te gek
Met plisségordijnen kun je de meest bijzondere ramen bekleden. Dakramen, ronde of ruime ramen: niets is te gek. Dankzij de slanke profielen passen plisségordijnen ook goed in de glaslijst van daai-kiepramen en openslaande deuren.
Kunststof kozijnen
Je kunt een plisségordijn ook zonder te boren bevestigen op je kunststof of aluminium kozijn met klemsteunen, een plakprofiel of een magneetframe. Klemsteunen zijn ideaal voor draai-kiepramen en met het speciale plak- en magneetprofiel wordt je raamdecoratie met een plak- of magneetstrip bevestigd.
Waterproof gordijnen
Wil je plisségordijnen ook in de badkamer? Dat kan! De collectie bevat stoffen met vochtbestendige eigenschappen. Deze stoffen zijn perfect voor vochtige ruimtes zoals de badkamer en zijn bovendien gemakkelijk te reinigen.
Fijne kwaliteiten

De collectie bevat ook stoffen met warmtewerende, vuilafstotende en vlamvertragende eigenschappen. Een vuilafstotende stof is ideaal voor in de keuken. De warmtewerende stoffen hebben een parelmoercoating wat zorgt voor extra warmtewering omdat de zon beter gereflecteerd wordt. Dit is een fijne kwaliteit voor de slaapkamer of op zolder.

Productbrochure
Om de keuze voor raamdecoratie iets makkelijker te maken hebben wij productborchures gemaakt. Hierin staat veel informatie over de collectie plisségordijnen. Ook vind je hier een handige infographic zodat je in één oogopslag kan zien welke opties er zijn.

En er was licht!

Onze lichtdoorlatende plisséstoffen filteren subtiel het licht en zorgen ervoor dat er geen hinderlijk zonlicht, maar wel genoeg daglicht naar binnen komt. Dit geeft jouw huis een mooie en warme gloed waardoor je altijd fijn thuis komt.

Vrolijke prints en mooie dessins

bece® plisségordijn kleurnr. 41505 20 mm, kleurverloop
Wil jij wel wat kleur in huis? Onze plisségordijnen zijn verkrijgbaar in prachtige kleuren en met mooie dessins. De collectie bevat stoffen met opvallende of juist rustige dessins. Hiermee oogt jouw huis zelfs op een druilerige dag zonnig.

Op zoek naar wat anders?

Sleep of gebruik de pijltjes om te navigeren