Verduisterende raamdecoratie

Een goede nachtrust is belangrijk. Verduisterende raamdecoratie helpt je hierbij. En er is keuze genoeg want bijna al onze productgroepen zijn verkrijgbaar met speciale verduisterende stoffen. Zo kun jij heerlijk slapen en genieten van een optimale nachtrust.
Sleep of gebruik de pijltjes om te navigeren
Van rolgordijn tot verticale jaloezie
Goed voor de gezondheid!
Lekker slapen tijdens zwoele zomernachten
Van rolgordijn tot verticale jaloezie
Goed slapen en uitgerust wakker worden doe je het best met verduisterende raamdecoratie. De collecties rolgordijnen, duo rolgordijnen, dupligordijnen, verticale jaloezieën, vouwgordijnen en gordijnen bevatten verduisterende stoffen. Wat is jouw favoriet voor de slaapkamer?
Goed voor de gezondheid!

We weten allemaal dat een goede nachtrust belangrijk is. In een donkere kamer slaap je niet alleen beter, maar het is ook bewezen dat het goed is voor je gezondheid. Een donkere slaapkamer bevordert je metabolisme, houd je hormoonproductie onder controle en vermindert de kans op depressieve klachten. Kortom: wij gaan voor donker, donkerder, donkerst!

Lekker slapen tijdens zwoele zomernachten
In de zomer is het niet alleen belangrijk om het zonlicht buiten te houden, maar ook om je slaapkamer koel te houden. Een groot deel van onze raamdecoratie is behandeld met een warmtereflecterende coating aan de achterzijde. Dit zorgt ervoor dat het niet te warm wordt in jouw slaapkamer.

Met één druk op de knop

Met één druk op de knop je raamdecoratie in de slaapkamer bedienen? Dat kan! Met elektrische raamdecoratie wordt het openen of sluiten van je raamdecoratie een fluitje van een cent. Met app-bediening kun je zelfs precies instellen wanneer de raamdecoratie opent of dicht gaat. Zo sta je heerlijk op 's ochtends!

Van heerlijk licht tot aardedonker

bece® duo rolgordijn kleurnr.  32083
Met duo rolgordijnen laat je precies de hoeveelheid licht door die je wenst op de slaapkamer. Open voor een zonnig uitzicht met lekker veel licht en gesloten voor optimale verduistering en een fijne nachtrust. Kies een duo rolgordijn in één van onze verduisterende stoffen en je kunt heerlijk slapen. Welterusten!

Voor welke verduisterende raamdecoratie ga jij?

Sleep of gebruik de pijltjes om te navigeren