Raamdecoratie voor XXL ramen

Heb jij grote ramen in huis? Bofkont! Niets is namelijk zo mooi als indrukwekkend grote ramen met veel daglicht in huis. Maar op fel zonlicht of veel inkijk zit je dan niet te wachten. Met de juiste raamdecoratie kun je grote raampartijen afdekken en tegelijkertijd sfeer en privacy regelen. Lees hier meer over de mogelijkheden voor jouw XXL ramen.

Verticale jaloezieën zijn een goed idee voor grote ramen. Je schuift ze in de ochtend gemakkelijk naar de kant waardoor je meteen kunt genieten van het uitzicht. Wil je aan het eind van de dag toch wat meer privacy? Met de ketting bedien je de lamellen eenvoudig zodat je in een handomdraai meer intimiteit creëert.

De lamellen zijn naast stof ook verkrijgbaar in kunststof en zijn daarmee ook ideaal voor jouw grote ramen op de badkamer. Met verticale jaloezieën kun je ramen van 6 meter makkelijk overbruggen.

Gordijnen
Geen raam te groot voor onze gordijnen! Gordijnen zijn zeer geschikt voor grote ramen én als je overdag vrij uitzicht naar buiten wilt houden. Bovendien geven ze meteen sfeer aan je interieur en hebben ze een geluiddempend effect. De collectie bece® gordijnen beschikt over prachtige kamerhoge stoffen in mooie kleuren en structuren.

Bezoek een verkooppunt bij jou in de buurt om alle stoffen te zien en te voelen.

 

Volgend artikel

Tips voor het onderhoud van je raamdecoratie

Shit! Een vlek op je raamdecoratie. Geen zorgen: je leest hier hoe je jouw bece® raamdecoratie kunt schoonmaken en onderhouden. Je vindt hier per productgroep de onderhoudsinstructie. Zo blijft je raamdecoratie nóg langer mooi.