Smart Home raamdecoratie

TaHoma® verkrijgbaar voor € 199,-

Met Smart Home raamdecoratie maak je niet alleen je woning, maar ook je leven leuker én makkelijker. Het brengt je huis in beweging en past zich aan, aan jouw woon- en leefritmes. Zo hou je meer tijd over voor andere dingen!

Sleep of gebruik de pijltjes om te navigeren
Werkt samen met meer dan 100 producten
Een intelligent huis
Stembediening met Google
Regel de temperatuur in huis
Vanaf € 199,-
Werkt samen met meer dan 100 producten
De TaHoma® is super compatibel en werkt samen met meer dan 100 slimme producten in huis. Denk hierbij aan je verlichting, rolluiken, verwarming, alarmen en nog veel meer. Zo kun je eenvoudig een intelligent huis creëren en heb je een aangenaam en veilig thuis. 
Een intelligent huis

Met de TaHoma®-app kun je eenvoudig scenario's aanmaken die perfect passen bij jouw woonwensen. Zo zorg je er 's avonds voor dat je raamdecoratie sluit, je verlichting aan gaat en je verwarming een graadje omhoog gaat.

Stembediening met Google

Met onze TaHoma® hub kun je jouw elektrische raamdecoratie eenvoudig aansluiten op je Google Smart Home. Hiermee kun je de raamdecoratie zowel bedienen met de Google Assistant als de routine functie in de Google Home app.

Je kunt Google Assistant vragen om de elektrische raamdecoratie individueel, in groepen of als onderdeel van je Somfy scenario's/Google routines te bedienen. Begin je zin met "Hey Google" of "Oké Google" gevolgd door het gewenste commando.


Regel de temperatuur in huis
Door een zon- en temperatuursensor op de TaHoma® aan te sluiten kun je de tempetaruur in huis perfect regelen. Met de aankoop van één van onze intelligente zon- en temperatuursensoren krijgt jouw raamdecoratie zijn eigen intelligentie en reageren ze automatisch als bijvoorbeeld de temperatuur te hoog wordt of als de zon te fel schijnt. Zo creëer je een aangenaam en stabiel klimaat in huis.
Vanaf € 199,-

De TaHoma® Smart Home is verkrijgbaar voor € 199,- bij een verkooppunt bij jou in de buurt. Om je raamdecoratie slim te kunnen bedienen moet jouw bece® raamdecoratie natuurlijk wel elektrisch zijn. Goed om te weten: de Tahoma® hub kan ook worden aangesloten op bestaande elektrische bece® raamdecoratie.

Slimme raamdecoratie voor jouw Smart Home

Met één druk op de knop alle elektrische raamdeocratie in huis bedienen. Het is mogelijk met de TaHoma® Smart Home. Bedien je elektrische raamdecoratie met je smartphone, tablet of PC. Dit kun je doen vanuit huis, maar ook vanaf je werk- of vakantieadres. De TaHoma® is verbonden met wifi, waardoor je jouw raamdecoratie vanaf iedere plek kunt bedienen.

BLOG
Verbind je elektrische raamdecoratie met Google Home & Google Assistant

Verbind je elektrische raamdecoratie met Google Home & Google Assistant

Verbind je elektrische bece® raamdecoratie met Google Home en Google Assistant met behulp van onze TaHoma® hub.

Met batterij of stroom

De meeste elektrische raamdecoratie is verkrijgbaar met een oplaadbare batterij óf een 230 volt stekker. Zo heb je de keuze uit welke oplossing het beste bij jouw huis past. Met de batterijmotor vermijd je bedrading en je hoeft deze motor over het algemeen slechts 1 à 2 keer per jaar op te laden. Met de bedrade oplossing (230 V) is de raamdecoratie altijd voorzien van stroom. Houd er hierbij wel rekening mee dat de bedrading zichtbaar is en je deze eventueel weg wilt werken. 
Stembediening

Hey Google! Open raamdecoratie.

bece® plisségordijn kleurnr. 41515

Jazeker, ook stembediening is mogelijk met de TaHoma®! Deze Smart Home oplossing kan eenvoudig verbinding maken met Google Assistant of Amazon Alexa. Hierdoor kun je dus met één spraakopdracht al jouw elektrische raamdecoratie in huis bedienen. Dit is dus perfect te koppelen aan jouw ochtend- of avondroutine. 

Kies jouw bediening
  1. Afstandsbediening Afstandsbediening Gebruik de minimalistische afstandsbediening om de raamdecoratie te openen of te sluiten wanneer je wilt. 
  2. App bediening App bediening Breng alle elektrische raamdecoratie in huis in beweging met de TaHoma®-app. Bedien ze individueel of in groepen, stel routines in en activeer sensorbesturing.
  3. Stembediening Stembediening "Hé Google, open het rolgordijn". Gebruik Google Assistant om je raamdecoratie met je stem te bedienen of gebruik ze in je Google Home-routines.

Met Smart Home raamdecoratie breng je jouw huis in beweging. 

Standaard wordt onze elektrische raamdecoratie bediend met een kleine afstandsbediening. Dit is een makkelijke, snelle en betaalbare oplossing. Op de afstandsbediening kun je scenario's instellen en met één druk op de knop de raamdecoratie openen of sluiten. Wel moet de afstandsbediening natuurlijk altijd binnen handbereik zijn om dit uit te voeren. 

Voor meer controle én comfort raden wij app-bediening aan. Hiervoor is de slimme oplossing TaHoma® perfect. Timers en favoriete standen zijn via de app gemakkelijk in te stellen, die je zowel thuis als op afstand kunt uitvoeren. De TaHoma® is verkrijgbaar voor € 199,-. 

Ga voor elektrisch!

Sleep of gebruik de pijltjes om te navigeren