Slimme raamdecoratie by Motionblinds

Raamdecoratie aangedreven door Motionblinds is een super eenvoudige, snelle en slimme oplossing voor raamdecoratie. Ontdek het comfort en gemak van slimme raamdecoratie.
Sleep of gebruik de pijltjes om te navigeren
Bedien op drie manieren
Maak je leven makkelijker
Ga voor veiligheid
Bespaar energie
Smart home connectiviteit
Bedien op drie manieren
Een groot voordeel van deze gemotoriseerde raamdecoratie is dat je de raamdecoratie op drie manieren kunt bedienen: 

App bediening 
Met de app kun je snel en gemakkelijk via je smartphone of tablet de raamdecoratie bedienen. Dit kan vanuit huis, maar ook op afstand.

Handmatige bediening 
Met één trekbeweging aan de ketting komt de raamdecoratie automatisch in beweging. Handig als je er bij staat, of je telefoon niet bij de hand hebt maar ook ideaal voor bijvoorbeeld de oppas of huishoudelijke hulp.

Afstandsbediening
Hiermee kun je één of meerdere producten tegelijk bedienen.
Maak je leven makkelijker

Deze slimme raamdecoratie beweegt mee op het ritme van jouw dagelijkse leven en creëert op elk moment van de dag de perfecte sfeer. Zo kun je 's ochtends automatisch wakker worden met natuurlijk daglicht en in avond creëer je snel privacy met één simpele klik of spraakopdracht. Ook werkt slimme raamdecoratie met Motionblinds perfect samen met andere slimme apparaten in huis om het leven nog comfortabeler te maken.

Ga voor veiligheid
Slimme raamdecoratie maakt je huis veiliger in meer dan één opzicht. Ten eerste kun je jouw huis bewoond laten lijken door een timer in te stellen waarmee de raamdecoratie automatisch op bepaalde tijden open en dicht gaat. Dit voorkomt inbraken en geeft een gerust gevoel. Bovendien is het draadloos, waardoor het extra veilig is voor kinderen.
Bespaar energie

Met Motionblinds kun je de isolerende eigenschappen van raamdecoratie volop benutten. Door het instellen van scenario's zoals het automatisch sluiten van raamdecoratie op vooraf ingestelde tijdstippen, of wanneer de temperatuur een bepaald niveau bereikt, kun je een energiezuiniger huis creëren. 

Smart home connectiviteit
Motionblinds werkt ook samen met andere smart home assistens zoals Google, Alexa en SmartThings. Hiervoor is de Motionblinds Wi-Fi Bridge nodig, die een wereld aan connectiviteitsopties opent met derden, evenals het gebruik van de Motionblinds smartphone-app. Koppel je je Motionblinds systeem aan Google, Alexa of SmartThings? Dan kan je ook gebruik maken van spraakbesturing.

Het gemak van Motionblinds

.01 Supersnelle en simpele installatie
.02 Ontdek Motionblinds

Geschikt voor dupligordijnen, rolgordijnen en jaloezieën

Slimme raamdecoratie by Motionblinds is geschikt voor rolgordijnen, dupligordijnen, aluminium en houten jaloezieën. Met Motionblinds is jouw raamdecoratie slim in een minuut. Bedien en activeer je raamdecoratie thuis en buitenshuis in een handomdraai.

Volledig draadloos

Volledig draadloos
Het fijne van deze slimme raamdecoratie, aangedreven door Motionblinds, is dat het volledig draadloos is. Bekabeling is niet nodig voor installatie en ook de geïntegreerde batterijmotoren zijn volledig draadloos.

De batterijmotoren zijn gemakkelijk op te laden via USB-C. Een USB-C is een speciale USB kabel die multifunctioneel en supersnel is. Bij gemiddeld gebruik is het opladen van de motor slechts één of tweemaal per jaar nodig.