Duurzame raamdecoratie

Vind jij het belangrijk om bewuste keuzes te maken en doe je dat het liefst ook voor je interieur? Bij bece® zijn we constant op zoek naar de meest duurzame oplossingen zodat jij ook voor raamdecoratie verstandig kunt kiezen.

Sleep of gebruik de pijltjes om te navigeren
100% gerecycled materiaal
Fashion upcycled
Duurzaam geproduceerd
Cradle to Cradle
Gratis productbrochure
100% gerecycled materiaal

Onze collectie duurzame raamdecoratie bevat stoffen die voor 100% gemaakt zijn van gerecycled polyester, zoals petflessen. Door deze petflessen te verzamelen en te recyclen hebben wij een duurzame oplossing voor je interieur. Hiermee haal je een mooimaker van duurzame bodem in huis. Je vindt deze stoffen in onze collecties rolgordijnen en verticale jaloezieën.

Fashion upcycled

Weggooien, die oude kleding? Daar denken wij anders over. Onze collectie rolgordijnen bevat stoffen die gemaakt zijn van upcyclede materialen. Restjes polyester zijn weggewerkt en omgetoverd tot de mooiste rolgordijnen. Zo maakt oud goed in een nieuwe jasje een grande rentrée en het verschil in je interieur.

Duurzaam geproduceerd

Goed om te weten: onze milieuvriendelijke raamdecoratie is gecertificeerd. Dit houdt in dat niet alleen het materiaal maar ook het productieproces milieuvriendelijk is. 

Cradle to Cradle

Onze duurzame raamdecoratie is cradle-to-cradle gecertificeerd. Dit houdt in dat de stoffen volledig herbruikt kunnen worden. Zo weet je zeker dat ook na de levensduur het kan worden herbruikt in een nieuw product. Geen schade aan mens en milieu dus!

Gratis productbrochure
Om de keuze voor duurzame raamdecoratie iets makkelijker te maken hebben we een handige productbrochure gemaakt. Hierin staat veel informatie over de duurzame opties binnen onze collecties. 

De geschiedenis van de catwalk in je ramen

Door restafval uit de mode-industrie te gebruiken in onze productie, voorkomen we het gebruik van nieuwe materialen en creëren
we in plaats daarvan een compleet nieuwe serie duurzame rolgordijnen. 
Restjes polyester zijn weggewerkt en getransformeerd tot prachtige rolgordijnen. De grove weving van de garen creëert een mooie structuur die de geschiedenis van de stof zichtbaar maakt.

Duurzame dupligordijnen

Ook de collectie dupligordijnen bevat stoffen die volledig gemaakt zijn van gerecycled polyester. Dit dupligordijn is gemaakt gerecycled polyester uit de mode-industrie: mooi en ecologisch verantwoord! Deze stof is er ook in donkergrijs en donkerblauw.

bece® dupligordijn 50034
bece® dupligordijn 50034 detail
bece® dupligordijn 50034 inspiratie 1
bece® dupligordijn 50034 inspiratie 2
bece® dupligordijn 50034 inspiratie 3
bece® dupligordijn 50034 inspiratie 4
Sleep of gebruik de pijltjes om te navigeren

Duurzaam bamboe

Bamboe is er in diverse verwassen houttinten met een natuurlijke uitstraling en geverfde varianten. Het is bovendien duurzaam, want bamboe groeit razendsnel.

Kies jouw duurzame favoriet!

Sleep of gebruik de pijltjes om te navigeren