Duurzame raamdecoratie

Vind jij het belangrijk om bewuste keuzes te maken en doe je dat het liefst ook voor je interieur? Bij bece® zijn we constant op zoek naar de meest duurzame oplossingen zodat jij ook voor raamdecoratie verstandig kunt kiezen.

Sleep of gebruik de pijltjes om te navigeren
100% gerecycled materiaal
Duurzaam geproduceerd
Cradle to Cradle
100% gerecycled materiaal

Onze collectie duurzame raamdecoratie bevat stoffen die voor 100% gemaakt zijn van gerecycled polyester, zoals petflessen. Door deze petflessen te verzamelen en te recyclen hebben wij een duurzame oplossing voor je interieur. Hiermee haal je een mooimaker van duurzame bodem in huis. Je vindt deze stoffen in onze collecties rolgordijnen en verticale jaloezieën.

Duurzaam geproduceerd

Goed om te weten: onze milieuvriendelijke raamdecoratie is gecertificeerd. Dit houdt in dat niet alleen het materiaal maar ook het productieproces milieuvriendelijk is. 

Cradle to Cradle

Onze duurzame raamdecoratie is cradle-to-cradle gecertificeerd. Dit houdt in dat de stoffen volledig herbruikt kunnen worden. Zo weet je zeker dat ook na de levensduur het kan worden herbruikt in een nieuw product. Geen schade aan mens en milieu dus!

Van petfles tot rolgordijn

Kun je raamdecoratie maken van plasticflessen? Jazeker! Onze duurzame rolgordijnstoffen zijn gemaakt van petflessen uit de oceaan. Hierbij wordt de allerhoogste kwaliteit gecombineerd met ecologische verantwoordelijkheid. Hiermee mix je design en duurzaamheid en heb je een prachtige verantwoorde blikvanger in huis.

Duurzame dupligordijnen

Ook de collectie dupligordijnen bevat stoffen die volledig gemaakt zijn van gerecycled polyester. Dit dupligordijn is gemaakt gerecycled polyester uit de mode-industrie: mooi en ecologisch verantwoord! Deze stof is er ook in donkergrijs en donkerblauw.

bece® dupligordijn 50034
bece® dupligordijn 50034 detail
bece® dupligordijn 50034 inspiratie 1
bece® dupligordijn 50034 inspiratie 2
bece® dupligordijn 50034 inspiratie 3
bece® dupligordijn 50034 inspiratie 4
Sleep of gebruik de pijltjes om te navigeren

Duurzaam bamboe

Bamboe is er in diverse verwassen houttinten met een natuurlijke uitstraling en geverfde varianten. Het is bovendien duurzaam, want bamboe groeit razendsnel.

Kies jouw duurzame favoriet!

Sleep of gebruik de pijltjes om te navigeren