Terug naar overzicht

Dupligordijnen

Vanaf € 215,-
Met dupligordijnen haal je niet alleen hele mooie raamdecoratie in huis, maar geniet je ook van flink wat voordelen. Dupligordijnen maken het binnenvallende licht zachter, hebben een goede isolerende- en akoestische werking en creëren maximale verduistering in de slaapkamer.
Sleep of gebruik de pijltjes om te navigeren
Fijne favoriet
Stofpakket vrij
Van licht tot duisternis
Het fijne geluid van dupli
Speciale stoffen
25, 32 en 64 mm
Productbrochure
Fijne favoriet
Het dupligordijn is erg populair voor in huis. Ze zorgen voor een prachtige filtering van het licht maar geven pottenkijkers geen kans, omdat je ze in iedere gewenste positie kunt hangen.

De strakke vormgeving en functionele voordelen zorgen ervoor dat dupligordijnen bij ieder raam, kamer en interieur passen.
Stofpakket vrij
Met de optie 'stofpakket vrij' kun je dupligordijnen in iedere gewenste positie plaatsen. Hiermee kun je precies de hoeveelheid licht doorlaten die je wenst. In de open stand profiteer je volop van het licht en het prachtige uitzicht. Voor wat mee privacy plaats je het dupligordijn in de halfopen of gesloten stand.
Van licht tot duisternis
Voor een goede nachtrust zijn dupligordijnen perfect. De verduisterende duplistoffen maken jouw slaapkamer in no-time pikkedonker. Zo wordt jouw slaapkamer een droomkamer en kun je heerlijk slapen.
Het fijne geluid van dupli
Een slechte akoestiek in huis is erg storend. Dupligordijnen hebben twee stoflagen die samen een honingraat vormen. De honingraat werkt geluidsdempend en zorgt voor een goede akoestiek in huis. Dubbel zo goed dus!
Speciale stoffen

De collectie dupligordijnen heeft ook stoffen met warmtewerende, vuilafstotende, vochtbestendige en vlamvertragende eigenschappen. De vochtbestendige stoffen zijn super handig voor in de badkamer en keuken.

Ook aan duurzaamheid is gedacht. Er zijn duurzame stoffen die gemaakt zijn van 100% gerecycled polyester. Deze zijn verkrijgbaar in drie kleuren: taupe, grijs en blauw en hebben een subtiel gestreept patroon. Bijkomend voordeel is het EU-energielabel van A+, wat betekent dat ze het energieverbruik met 20%-25%* verminderen, afhankelijk van het gebruik.

* Gemeten volgens EN14501 in combinatie met glastype C met een U-waarde van 1,2 W/m2.K.

25, 32 en 64 mm

Het stofpakket van dupligordijnen bestaat uit mooie gelijkmatige plooien. De dupligordijnen van bece® zijn er met verschillende plooibreedtes: 25, 32 of 64 mm. De kleine plooi doet het goed voor alle ramen. En de 64 mm plooi staat extra mooi en imposant bij hoge of grote ramen.

Productbrochure
Om de keuze voor raamdecoratie iets makkelijker te maken hebben wij productborchures gemaakt. Hierin staat veel informatie over de collectie dupligordijnen. Ook vind je hier een handige infographic zodat je in één oogopslag kan zien welke opties er zijn.

Mooie Metallics

Met onze uitgebreide en exclusieve bece® collectie is er voor ieder raam of behoefte een oplossing. Onze serie lichtdoorlatende metallic dupligordijnen hebben overdag een subtiele doorkijk en in de avond verschijnt er een mooie glans wanneer de stof wordt verlicht. Ideaal voor privacy en extra luxe in de woonkamer!

Designed for sleeping

bece® dupligordijn kleurnr. 52648
Van een donkere en koele slaapkamer houden we allemaal. Met dupligordijnen is dit gemakkelijk te realiseren. Deze bijzondere stof heeft een dubbele honingraat waardoor het UV-licht optimaal wordt geweerd en de stof een hoog isolatievermogen heeft. Zo bespaar je ook nog eens energie.

Op zoek naar wat anders?

Sleep of gebruik de pijltjes om te navigeren