Werkkamer
Werkkamer
Werkkamer

Office day at home

Nine to five

Things to do

We werken steeds vaker thuis. Dat wordt extra fijn op een plek waar je je fijn voelt en ongestoord aan de slag kunt.
In de werkkamer is genoeg licht én goed licht belangrijk. Met de juiste raamdecoratie kun je dit perfect regelen, zodat je thuis prima kunt werken.
Of je nu achter je laptop zit of lekker creatief bezig bent: goede lichtinval is belangrijk. Onze collecties bevatten beeldschermgeschikte stoffen die het licht weerkaatsen. Onmisbaar in jouw werkruimte!
1 - 3
Office day at home
Nine to five
Things to do

Beeldschermgeschikte stoffen

De collecties van bece® bevatten speciale beeldschermgeschikte stoffen die perfect zijn voor de thuiswerkers onder ons. Zo ook de collectie plisségordijnen: deze beeldschermgeschikte stoffen zijn ideaal voor de werkkamer. Dus hup, aan de slag!

BLOG
Shades of grey

Shades of grey

Grijs is niet te donker en ook niet te licht. Grijze jaloezieën zijn daarom perfect voor de werkkamer. Met grijs kun je alle kanten op en het is eindeloos te combineren. Hiermee heb je raamdecoratie waarmee je alle seizoenen uit de voeten kunt.

Plisségordijnen

Plisségordijnen zijn perfect voor de werkkamer. In onze collectie plisségordijnen vind je speciale beeldschermgeschikte stoffen die het licht weerkaatsen zodat je ongestoord aan de slag kunt. Ideaal voor jouw werkruimte!

bece® plisségordijn kleurnr. 40052
bece® plisségordijn kleurnr. 40052 detail
bece® plisségordijn kleurnr. 40052 inspiratie
bece® plisségordijn kleurnr. 40018
bece® plisségordijn kleurnr. 40018 detail
bece® plisségordijn kleurnr. 40018 inspiratie
Sleep of gebruik de pijltjes om te navigeren