Elektrische raamdecoratie

Met één druk op de knop jouw raamdecoratie bedienen. Het is mogelijk met elektrische bediening! Makkelijk, snel en ideaal voor raamdecoratie op moeilijk bereikbare plekken, zoals hooggelegen ramen of plafondramen.
Sleep of gebruik de pijltjes om te navigeren
Comfortabel, snel en extra kindvriendelijk
Kies je bediening
Geschikt voor (bijna) alle raamdecoratie
Batterij of stroom
Hitte-proof met zon- en temperatuursensor
Prijsopbouw
Poductbrochure
Comfortabel, snel en extra kindvriendelijk

Elektrische raamdecoratie maakt jouw leven in huis een stuk aangenamer. Je kunt de favoriete standen van je raamdecoratie instellen en ervoor zorgen dat bijvoorbeeld 's ochtends alle raamdecoratie opengaat en in de avond sluit voor meer privacy. Laat de raamdecoratie meebewegen op jouw woon- en leefritme, en het fijne is dat door ingestelde timers je hier zelf niet meer aan hoeft te denken!

Bovendien maak je met elektrische raamdecoratie je huis extra kindvriendelijk. Er hangen namelijk geen loshangende koorden of kettingen in de weg.

Kies je bediening

Elektrische raamdecoratie kun je op verschillende manieren bedienen. Standaard wordt onze raamdecoratie bediend met een afstandsbediening. Dit is snel en makkelijk. Stel favoriete standen in en bedien de raamdecoratie met één druk op de knop.

Voor meer controle en comfort kun je elektrische raamdecoratie ook bedienen met een app. Dit is mogelijk met de oplossing TaHoma®. Met de TaHoma® kun je favoriete standen instellen en het openen van sluiten van raamdecoratie plannen via de app. Dit kan zowel vanuit huis, maar ook op afstand. De TaHoma® kan bovendien samenwerken met andere producten in huis zoals verlichting, verwarming en meer. Hiermee creëer je dus echt een Smart Home. De TaHoma® is verkrijgbaar voor € 199,-. 

Geschikt voor (bijna) alle raamdecoratie
Het maakt niet uit welke raamdecoratie je kiest, want elektrische raamdecoratie is namelijk geschikt voor bijna alle bece® producten. Dus of je nu rolgordijnen, jaloezieën of gordijnen wilt, ze kunnen allemaal elektrisch worden bediend.
Batterij of stroom

Bij elektrische raamdecoratie heb je de keuze uit een bedrade (stroom) of niet-bedrade (batterij) oplossing. Wist je dat de meeste raamdecoratie verkrijgbaar is met een handige batterijoplossing? Het voordeel hiervan is dat er geen stroom hoeft worden aangelegd en je ziet de draden niet lopen. Een simpele en strakke oplossing dus!

Hitte-proof met zon- en temperatuursensor
Elektrische bediening maakt het mogelijk om het leefklimaat in huis goed te beheersen. Met een zon- en temperatuursensor voorkom je bijvoorbeeld dat de woon- of slaapkamer te warm wordt. De raamdecoratie sluit als de temperatuur boven een vooraf bepaalde waarde komt. Zo maak je optimaal gebruik van de isolerende eigenschappen van je raamdecoratie.
Prijsopbouw

De prijs van elektrische raamdecoratie wordt bepaald door drie onderdelen:
- de prijs van de gewenste raamdecoratie
- de prijs van de motor
- de prijs van de gewenste bediening

Poductbrochure
Om de keuze voor elektrische raamdecoratie gemakkelijker en overzichtelijker te maken hebben wij een speciale productbrochure gemaakt voor elektrische raamdecoratie. Hierin staan de voordelen van elektrische bediening. Ook vind je een handige infographic zodat je in één oogopslag kan zien welke opties er zijn. 

Maak je huis intelligent!

Met Smart Home raamdecoratie maak je niet alleen je woning, maar ook je leven leuker én makkelijker. Het brengt je huis in beweging en past zich aan, aan jouw woon- en leefritmes. Met de TaHoma® kun je niet alleen alle elektrische raamdecoratie via een app bedienen, het werkt ook samen met veel andere producten in huis. Zo creëer je een echte Smart Home en hou je meer tijd over voor andere dingen.

INSPIRATIE

Voor de grote, hoge en vele ramen

bece® dupligordijn 52531

Elektrische raamdecoratie is niet alleen een leuke gadget, het is ook super handig voor veel of moeilijk bereikbare ramen in huis. Zelfs de hoogste dakramen kunnen moeiteloos worden bediend met elektrische raamdecoratie. Zo hoef je nooit meer te klimmen en klauteren om je raamdecoratie te openen of te sluiten. 

Ga voor elektrisch!

Sleep of gebruik de pijltjes om te navigeren