Terug naar overzicht

Rolgordijnen

Vanaf € 100,-
Rolgordijnen zijn stijlvol, praktisch en bovendien geschikt voor vrijwel alle ruimtes en ramen in huis. Ze zijn al jaren favoriet omdat ze altijd mooi én functioneel zijn.
Sleep of gebruik de pijltjes om te navigeren
Verrijkt tot in de kleinste details
Eerlijk en met de hand gemaakt
Wij kunnen beter! En jij?
Altijd de perfecte oplossing
Verbetering door technologie
Verrijkt tot in de kleinste details
Of je nu voor een mooie basic of een echte knalkleur gaat, door de uitgebreide collectie is er altijd een stof die perfect past bij jouw wensen. Deze stijlvolle raamdecoratie laat zien dat de eenvoud van rolgordijnen nog altijd heel mooi is.
Eerlijk en met de hand gemaakt
We weten dat eerlijke en handgemaakte materialen de kwaliteit van raamdecoratie verhogen. Daarom worden onze rolgordijnen uitsluitend gemaakt van hoogwaardige stoffen en materialen en gebruiken we eerlijke en natuurlijke materialen wanneer dat kan. Door het toevoegen van materialen als wit katoen, fijn linnen en vlas aan de collectie hebben we een uitgebreide keuzemogelijkheid. We ondersteunen onze hoogwaardige kwaliteit met 5 jaar garantie.
Wij kunnen beter! En jij?
We streven er voortdurend na om onze voetafdruk op deze prachtige planeet te verbeteren. Ondanks onze inzet hebben we nog een lange weg te gaan. Waar we kunnen, verbeteren we ons productieproces en kopen verantwoorde stoffen in. Daarom bieden we jou in onze bece® rolgordijnen collectie verschillende duurzame stoffen aan. Deze stoffen zijn gemaakt van 100% gerecyclede of upcyclede materialen.
Altijd de perfecte oplossing
Net als mensen zijn ramen er in allerlei soorten en maten. Met onze uitgebreide en exclusieve bece® collectie is er voor ieder raam of behoefte een oplossing. De speciale en extra eigenschappen van onze stoffen zoals vochtbestendigheid, vuilafstotend, vlamvertragend en antibacterieel zorgen ervoor dat onze rolgordijnen jarenlang mooi blijven. 
Verbetering door technologie
Stel je voor: je voelt de warmte van de eerste zonnestralen en je ontwaakt langzaam uit een diepe slaap. Geleidelijk aan vult je slaapkamer zich steeds met meer zonlicht. Met een app op je telefoon bedien je de elektrische rolgordijnen en zet je de eerste stap naar een nieuwe en comfortabele manier van leven.

Spelen met het licht

Licht is ontzettend belangrijk, maar wordt vaak over het hoofd gezien wanneer een interieur wordt vormgegeven. Te weinig licht maakt een ruimte klein en smal, terwijl te veel licht een ruimte overbelicht en onpersoonlijk maakt. Wij zijn expterts in het vormgeven van licht en helpen je graag om van jouw huis de perfecte plek te maken.

Van catwalk tot raam

bece® rolgordijn kleurnr. 53035

Door restafval uit de mode-industrie te gebruiken in onze productie, voorkomen we het gebruik van nieuwe materialen en creëren we in plaats daarvan een compleet nieuwe serie duurzame rolgordijnen. Zo maken we rolgordijnen die net zo uniek zijn als jij.

De garen zijn zorgvuldig geweven tot diepe structuren en verrijkte stoffen, zodat de geschiedenis van de catwalk schittert in jouw ramen.