Terug naar overzicht

Rolgordijnen

Vanaf € 100,-
Rolgordijnen zijn stijlvol, praktisch en bovendien geschikt voor vrijwel alle ruimtes en ramen in huis. Ze zijn al jaren favoriet omdat ze altijd mooi én functioneel zijn.
Sleep of gebruik de pijltjes om te navigeren
Meer dan 200 kleuren
Verduisterend
Van petfles tot rolgordijn
Verborgen kwaliteiten
Raamvriendelijk
Meer dan 200 kleuren
Of je nu voor een mooie basic of een echte knalkleur gaat, door de uitgebreide collectie is er altijd een stof die perfect past bij jouw wensen. Deze stijlvolle raamdecoratie laat zien dat de eenvoud van rolgordijnen nog altijd heel mooi is.
Verduisterend
Lekker slapen en uitgerust wakker worden doe je het best met verduisterende raamdecoratie. Onze collectie rolgordijnen bevat verduisterende stoffen die perfect zijn voor de slaapkamer. Wil je toch iets meer licht op de slaapkamer? Ook dat is mogelijk: de collectie bevat transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen.
Van petfles tot rolgordijn
Kun je raamdecoratie maken van plasticflessen? Jazeker! Onze duurzame rolgordijnstoffen zijn gemaakt van petflessen uit de oceaan. Hierbij wordt de allerhoogste kwaliteit gecombineerd met ecologische verantwoordelijkheid. Hiermee mix je design en duurzaamheid en heb je een prachtige verantwoorde blikvanger.
Verborgen kwaliteiten
Onze rolgordijnen zijn méér dan raamdecoratie alleen. De collectie bevat speciale stoffen die warmtewerend, vuilafstotend, vochtbestendig, milieuvriendelijk en beeldschermgeschikt zijn. Hoezo verborgen kwaliteiten?!
Raamvriendelijk
Wist je dat je onze rolgordijnen ook op jouw dakramen, draai-kiepramen en deuren toe kunt passen? Door onze slimme montageoplossingen (met klemsteunen, plakprofielen en spandraden) kun jij ook hier je favoriete rolgordijnen zien schitteren.

Personaliseer je rolgordijn

Geef je interieur een eigen touch en stijl je rolgordijnen af met verschillende details. Maak je rolgordijn extra persoonlijk met een matchend of contrasterend stiksel of kies voor een houten of rosé onderlat. Het zijn de kleine details die jouw raamdecoratie het mooist maken.

Ideaal voor grote en draai- kiepramen

bece® rolgordijn kleurnr. 50064

De rolgordijnen van bece® zijn bijzonder geschikt voor grote ramen. De speciale screenstoffen hebben een maatbereik van maar liefst 4 meter wijd en 6 meter hoog! Ideaal voor jouw XXL ramen in huis.

Ook zijn rolgordijnen perfect voor draai- kiepramen. Heb je er één op je slaapkamer? Kies dan voor een verduisterende stof. De stof wordt omsloten aan alle zijden zodat je geen last hebt van hinderlijk licht en je heerlijk kunt slapen.