04-03-2020

4x raamdecoratie voor smalle ramen

Ook de meest kleine en smalle ramen kun je voorzien van mooie raamdecoratie. Wij geven je vier oplossingen:

Plissé- en dupligordijnen
Plissé- en dupligordijnen kunnen al vanaf 15 cm breed worden geleverd. Dankzij de smalle boven- en onderprofielen zijn plissé- en dupligordijnen erg slank en daarmee heel geschikt om in de glaslijst van ramen te plaatsen. Kies voor extra bedieningsgemak een model met bedieningsgreep.

Horizontale jaloezieën
Naast de zeer smalle plissé- en dupligordijnen kunnen ook horizontale jaloezieën zeer smal worden geleverd. Aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar vanaf 36 cm breed en houten jaloezieën vanaf 41 cm.

Rolgordijnen
Onze rolgordijnen zijn perfect voor de kleine ramen. Rolgordijnen kunnen worden geleverd vanaf 35 cm breed. Extra fijn: rolgordijnen zijn er in talloze kleuren en verschillende transparanties. Zo zit er altijd een stof tussen die precies is wat jij zoekt.

Verticale jaloezieën
Verticale jaloezieën worden gemaakt vanaf 60 cm breed en staan erg mooi voor smalle hoge ramen. Bovendien ga je met verticale jaloezieën inkijk tegen zonder dat je lichtinval verliest. Dat is win-win dus!

Volgend artikel

De mooiste oplossingen voor deuren

Wanneer je op zoek bent naar raamdecoratie voor een deur is het belangrijk om rekening te houden met het feit dat een deur intensiever wordt gebruikt dan een raam. Ook moet je er over nadenken of je de raamdecoratie vóór de deur of óp de deur wilt bevestigen.