Tips voor een glamoureuze woonkamer

De woonkamer is het hart van het huis, voor het gezin, de familie, vrienden en ook voor een feestje. Hier brengen de meeste mensen stille uren van de avond door op de bank of smaakvolle momenten aan de eettafel. Daarom is het belangrijk dat de woonkamer comfortabel is en uitnodigt om binnen te komen. 

Hieronder vindt je eenvoudige tips om je woonkamer een make-over te geven, met een glamoureuze twist. 

1. Zachte stoffen in Velours

Velvet is weer helemaal terug, en wij zijn er dol op, want deze stof kan niet missen in een glamour interieur! De stof is heerlijk zacht en heeft een luxe, flueweelachtige uitstraling aan je woonkamer. Ga voor een mooie velours stof op de bank, of begin eens met een kussentje in deze rijke stof!

2. Verf in intense kleuren

Diepe kleuren geven een rijke uitstraling aan je interieur, en ze gaan samen met alle interieurstijlen. Kleuren als koningsblauw, okergeel, warm groen en bordeauxrood zijn tijdloos en brengen sfeer in huis! Kies voor een muur in een warme kleur en je geeft je woonkamer direct karakter. 

3. Gouden details

Het spreekt een beetje voor zich, gouden materialen kunnen de woonkamer letterlijk en figuurlijk laten schijnen. Goude vazen, kommen of lijsten kunnen wonderen doen voor je interieur als je op zoek bent naar iets exclusiefs. Wanneer je een interieur wilt versieren met goud, kunnen zelfs de kleinste details al een verschil maken.

4. Verticale jaloezieën

Met verticale jaloezieën kun je de puntjes op de i zetten voor jouw glamour interieur. De strakke uitstraling van deze lamellen geven een elegante en luxe uitstraling aan jouw woonkamer. Onze bece® jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen, kleuren en transparanties. 

TIP: bekijk onze Pinterest pagina om inspiratie op te doen om jouw woonkamer een make-over te geven!

Volgend artikel

Het gemak van elektrisch bedienbare raamdecoratie

Met één druk op de knop jouw raamdecoratie bedienen. Het is mogelijk met elektrische bediening! Makkelijk, snel en ideaal voor raamdecoratie op moeilijk bereikbare plekken, zoals hooggelegen ramen of plafondramen.