Terug naar overzicht

Gordijnen

Vanaf € 46,95 per m2
Met gordijnen wordt ieder kamer mooier. Ze zijn super sfeervol, heerlijk aaibaar, makkelijk in gebruik en verkrijgbaar in talloze kleuren, transparanties en stoffen. Hierdoor passen ze bij iedere smaak en woonstijl.
Sleep of gebruik de pijltjes om te navigeren
Mooi in de plooi
Welterusten
Een krachtige combinatie
Isolerende gordijnen
Ruw, zacht, luxe of basic
Mooi in de plooi
Onze gordijnen zijn er verschillende uitvoeringen. Je kunt kiezen uit de enkele plooi, dubbele plooi, retourplooi, triplooi, wave plooi of ringen. Kies de afwerking die jij wilt.
Welterusten

Gordijnen zijn het meest geliefd voor de slaapkamer. Ze geven je slaapkamer meteen sfeer, zijn makkelijk in gebruik en zijn in de nacht de beste verduisteraars. Tip: kies een verduisterende stof met grove weving. Door de grove weving heb je een subtiele structuur waardoor het net wat meer leeft.

Een krachtige combinatie

Voor de hele gordijnen collectie van bece® geldt dat ze ook verkrijgbaar zijn in vouwgordijnen. Zo kun je gordijnen en vouwgordijnen gemakkelijk combineren en weet je zeker dat het samen mooi staat. Lekker mixen en matchen dus!

Isolerende gordijnen

Wist je dat je jouw gordijnen ook kunt voeren? Met een isolerende gordijnen bespaar je al snel geld op je energierekening. Zonder isolerende raamdecoratie kan wel 50% van de warmte via de ramen ontsnappen!

Ruw, zacht, luxe of basic

De collectie gordijnen bevat de mooiste en meest uiteenlopende stoffen. Ga je voor een luchtige inbetween of juist een zware stof? Bij een Scandinavisch interieur zijn linnen gordijnen in zachte naturellen perfect, terwijl een klassiek interieur weer vraagt om zwaardere stoffen en kleuren.

Mooimakers in huis

Met gordijnen mag je pronken want het zijn instant sfeermakers. Gelukkig kun je ze overal in huis toepassen vanwege de transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. En door de talloze kleuren is er voor iedere woonstijl wel wat moois te vinden. Maak een statement en ga voor kleur of hou het subtiel met zachte pastellen.

Ga voor stoer met ringen

bece® gordijn kleurnr. 11521 detail
Met ringen geef je gordijnen een stoere uistraling én ze hangen er altijd strak bij. De ringen geven een golfeffect aan je gordijnen, waardoor ze altijd mooi vallen. Doe mij zo’n gordijn!

Op zoek naar wat anders?

Sleep of gebruik de pijltjes om te navigeren