19-02-2020

6 badkamers om bij weg te dromen!

De badkamer is vaak de plek waar je de dag begint en eindigt. Reden genoeg om van de badkamer een fijne plek te maken. Wij geven je wat inspiratie want dit zijn zes prachtige badkamers om bij weg te dromen!

1. Simpel en klassiek

De klassieke lichte badkamer is nog altijd erg mooi en populair. De lichte kleuren en eenvoud creëren rust en zorgen ervoor dat je na een lange dag werken weer helemaal zen wordt. En door te kiezen voor een leuke tegel met print maak je het net wat spannender.

    

2. Rauw en charmant

Deze plaat van een badkamer wil jij toch ook? De combinatie van ruw met chique doet het hier super goed. De stoere bakstenenmuur en betonvloer vormen een mooi contrast met de vintage meubels en accessoires.

    

3. Een bad in de slaapkamer

Technisch gezien is dit geen badkamer, maar we voegen ‘m toch toe omdat deze zo mooi is. Door de verhoogde gepolijste vloer staat het bad op een voetstuk en krijg je direct dat fijne hotelgevoel. Met de prachtige donkerblauwe tegels badder je letterlijk in een overdadigheid aan luxe!

    

4. Op marmer geïnspireerd 

Deze badkamers zie je niet vaak. Toch doet marmer het altijd goed, óók in de badkamer. Door het bad een centrale plek in de badkamer te geven geeft deze badkamer je meteen een gevoel van weelde. Eén ding is zeker; dit rolgordijn met marmerprint staat dit jaar bovenaan op onze verlanglijst.

    

5. Mooi met visgraat

Deze badkamer met visgraatvloer, betonverf en gigantische grote ramen is er één op bij weg te dromen. En terwijl je geniet van het uitzicht vang je nog een glimp op van de prachtige oude apothekerskast. Leuk detail: het plisségordijn heeft net als de vloer een ingeweven visgraatmotief!

    

6. Badkamers vol kleur

De lijst was niet compleet zonder deze kleurrijke badkamer. Want van deze badkamer word je toch gewoon super vrolijk! De truc hierbij is om niet te veel kleur in de badkamer toe te passen. Ga voor één knalkleur en stijl het af met kleurrijke accessoires. Wij zijn fan!

    

TIP: Ga altijd voor vochtbestendige raamdecoratie in de badkamer. Zo blijft je raamdecoratie het langst mooi en gaat het langer mee. Meer weten over raamdecoratie in de badkamer? Kijk dan hier.

Volgend artikel

Raamdecoratie voor de kleintjes!

De kinderkamer is vaak de leukste kamer in huis. Hier wordt overdag gespeeld, gestoeid en geleerd. ’s Avonds keert de rust terug en wordt hier diep geslapen.