Raamdecoratie voor de kleintjes!

De kinderkamer is vaak de leukste kamer in huis. Hier wordt overdag gespeeld, gestoeid en geleerd. ’s Avonds keert de rust terug en wordt hier diep geslapen. 

Een vrolijke kinderkamer creëer je eenvoudig met bonte kleuren en leuke prints. Elk kind verdient een slaapkamer die magisch aanvoelt. Wij hebben de leukste raamdecoratie voor de kinderkamer op een rijtje gezet.

Verduisterende raamdecoratie
Kinderen slapen beter en langer in een donkere slaapkamer. Verduisterende raamdecoratie bevordert de nachtrust waardoor jouw kleintjes nog lekkerder slapen. De collectie dupligordijnen en rolgordijnen bevatten verduisterende stoffen en zijn daarmee een perfecte keuze voor de kinderkamer.

Dupligordijnen
Onze verduisterende dupligordijnen zijn verkrijgbaar in de leukste kleuren. Ook kun je kiezen voor een twee-in-één model. Hierbij combineer je twee transparanties in één dupligordijn. Zo is de kamer overdag heerlijk licht om fijn te kunnen spelen en in de avond lekker donker om goed te slapen. Het twee-in-één model is ideaal wanneer je kind liever niet helemaal in het donker ligt. De onderste lichtdoorlatende stof zorgt voor privacy en toch een lichte kamer.

Rolgordijnen

Verduisterende rolgordijnen zijn perfect voor de kinderkamer. Je bedient ze gemakkelijk, waardoor de kamer in no-time heerlijk licht of aardedonker is. Ze zijn er in allerlei vrolijke kleuren: effen of met leuke dessins. Je vindt ze in talloze kleuren, waardoor de lievelingskleur van je kind er altijd tussen zit. Ook zijn er leuke prints die perfect zijn voor stoere junglekamer of roze prinsessenkamer. Hoe leuk zijn deze prints met flamingo's en honden.

TIP: gebruik in een kinder- of babykamer vrolijke kleuren! Tegenwoordig hoeft een meisjeskamer niet per se roze en een jongenskamer niet perse blauw te zijn. Alles kan en alles mag!

Volgend artikel

Plisségordijnen; dé lente musthave!

De dagen worden langer, de zon schijnt feller en de temperaturen stijgen. Heeft jouw interieur een lente oppepper nodig? Wij geven je graag 3 redenen waarom het plisségordijn niet kan ontbreken in jouw interieur tijdens de warmere lente en zomermaanden!