Raamdecoratie voor de kleintjes!

De kinderkamer, de vrolijkste kamer in huis! Hier wordt overdag gespeeld, gestoeid en geleerd. ’s Avonds keert de rust terug en wordt hier diep geslapen. Fleur de kamer van je kind op met de juiste raamdecoratie!

 

Verduisterende raamdecoratie bevordert de nachtrust waardoor de kleintjes nog lekkerder slapen. Wij hebben de leukste raamdecoratie voor de kinderkamer op een rijtje gezet.

Rolgordijnen

Bent u op zoek naar gave patroontjes? Dan is de rolgordijnen collectie de perfect optie. Ook deze stoffen zijn verduisterend.

Naast de gave patroontjes bevat de collectie veel verschillende kleuren, zo zit de lievelingskleur van je kind er altijd tussen. Hoe gezellig zijn deze kinderkamers?

 

Dupligordijnen

De verduisterende stoffen kun je combineren bij een 2-in-1-model dupligordijn samen met een lichtdoorlatende stof. Ideaal, dit model zorgt ervoor dat er overdag veel licht binnenkomt om heerlijk te spelen en s ’avonds juist het licht buiten houdt voor de beste nachtrust voor uw kindje.

Ook deze stoffen zijn verkrijgbaar in veel kleuren, zo kunt u de kinderkamer helemaal naar wens afstijlen met onze raamdecoratie.

Dit model geeft veel opties. Naast dat het de kamer volledig kan verduisterend is het ook geschikt voor kindjes die liever niet helemaal in het donker slapen. Uw kunt de onderste lichtdoorlatende stof iets openhouden waardoor een klein beetje licht in de kamer blijft. 

TIP: gebruik in een kinder- of babykamer vrolijke kleuren! Tegenwoordig hoeft een meisjeskamer niet per se roze en een jongenskamer niet perse blauw te zijn. Alles kan en alles mag!

Volgend artikel

Plisségordijnen; dé lente musthave!

De dagen worden langer, de zon schijnt feller en de temperaturen stijgen. Heeft jouw interieur een lente oppepper nodig? Wij geven je graag 3 redenen waarom het plisségordijn niet kan ontbreken in jouw interieur tijdens de warmere lente en zomermaanden!