Creëer de perfecte werkplek in jouw huis!

We kunnen er echt niet omheen: thuiswerken is voor velen van ons het nieuwe normaal geworden. En dit kan soms behoorlijk wennen zijn. Een fijne thuiswerkplek begint met een fijne omgeving. Wij helpen je hier graag bij en geven je wat inspiratie en tips om de ultieme thuiswerkplek te creëren.

1. Nine to five

Het is verleidelijk om nu wat langer in bed te blijven liggen. Je hebt immers geen reistijd en als je wilt kun je gewoon in je pyjama op je bureaustoel ploffen. Toch is het belangrijk om hetzelfde werkritme aan te houden. Doe daarom net alsof je naar kantoor gaat. Sta op tijd op, kleed je aan zoals je normaal doet en je zult merken dat je je meteen een stuk productiever voelt. Start je dag met een lekkere koffie en you're good to go!

2. Things to do

Goed licht en genoeg licht zijn belangrijk als je aan het werk bent. Natuurlijk licht maakt je productiever dan kunstmatig licht. Het maakt je alerter en je concentratie verbetert. Toch is er niks vervelender dan hinderlijk zonlicht op je beeldscherm.. Met de juiste raamdecoratie kun je dit voorkomen. Zo kun je de verticale jaloezie gemakkelijk kantelen en regel je in een handomdraai het binnenvallende daglicht.

3. Opgeruimd staat netjes!

Een opgeruimd huis zorgt voor een opgeruimd hoofd! Probeer daarom je werkplek zo netjes mogelijk te houden. Zo kun jij je optimaal op je werk concentreren en stoor je je niet aan vieze vaat of het speelgoed van je kinderen.Tip! Ga voor lichte kleuren in je werk- of studeerkamer. Dit geeft een kalme en opgeruimde uitstraling waardoor jij je beter kunt focussen en meer werk verzet!

4. Screen time!

Als je vanuit huis werkt, is de kans groot dat je de hele dag achter een scherm zit. Daarom is het belangrijk om regelmatig een schermvrij momentje in te plannen. Ga naar buiten of ruim even de vaatwasser in. Zo blijf je fris, fruitig en alert!
 
En werk je dichtbij een raam? Kies dan voor een plisségordijn in één van onze beeldschermgeschikte stoffen. Deze speciale stoffen weerkaatsen het licht, zodat je ongestoord aan de slag kunt. Zo benut je de tijd die je achter je scherm zit optimaal. 

Volgend artikel

Sfeer in huis met houten jaloezieën

Houten jaloezieën zijn mega populair, en wij snappen wel waarom! Deze tijdloze raamdecoratie zorgt voor een gezellige sfeer in huis en kan gecombineerd worden met veel verschillende woonstijlen. Wij inspireren je graag met de mooiste houten jaloezieën uit onze compleet vernieuwde collectie.