Sfeer in huis met houten jaloezieën

Houten jaloezieën zijn mega populair, en wij snappen wel waarom! Deze tijdloze raamdecoratie zorgt voor een gezellige sfeer in huis en kan gecombineerd worden met veel verschillende woonstijlen. Wij inspireren je graag met de mooiste houten jaloezieën uit onze compleet vernieuwde collectie.

Dinner for two

Met horizontale jaloezieën kun je de gewenste lichtinval gemakkelijk bepalen. Sfeer en privacy zijn hierdoor perfect te regelen. In no-time switch jij je jaloezieën van vrij uitzicht naar zichtdicht voor de ultieme privacy. Hiermee zijn ze het perfecte decor voor jouw intimate dinner party. En hoe mooi zijn deze vergrijsde jaloezieën in dit stoere interieur? Schuif maar aan! 

Stijlvol zwart

Met zwarte jaloezieën maak je een echt statement in je interieur! Het zorgt voor een sfeervolle uitstraling en maakt jouw interieur nét wat stoerder. Door zwarte raamdecoratie te combineren met lichte muren en andere kleurtinten, hou je de uitstraling open en wordt het niet te donker. Bekijk ook onze Pinterest collectie voor meer interieurinspiratie met zwarte jaloezieën.

Mooi met ladderband

Wil je nét dat beetje extra voor jouw houten jaloezieën? Kies voor een ladderband in een mooie kleur of trendy print. Een subtiele manier om jouw raamdecoratie een unieke look te geven. 

Duurzame topper

In onze bece® collectie hebben we verschillende houtsoorten waar je uit kan kiezen, waaronder bijvoobeeld deze prachtige bamboe jaloezieën. Bamboe is er in diverse verwassen houttinten met een natuurlijke uitstraling en geverfde varianten. En met bamboe maak je een verantwoorde keuze, want bamboe groeit razendsnel.

Volgend artikel

Voorkom inbraak met slimme raamdecoratie

In Nederland zijn jaarlijks zo’n 65.000 inbraken per jaar. De kans zit er dus in dat jou dit ook overkomt. Gelukkig kun je zelf veel doen om ongewenst bezoek in huis te voorkomen.