Dit zijn onze voorjaarsfavorieten

Dag winter, hallo voorjaar! Dat betekent meer zon, langere avonden en je huis weer helemaal lenteproof maken. Met deze raamdecoratie krijg je direct de lentekriebels in huis. Dit zijn onze voorjaarsfavorieten:

1. Dupligordijn kleurnr. 52672
Dit luxe dupligordijn is één van onze aanraders voor het voorjaar. Deze stof is lekker licht en heeft een hele mooie metaalachtige glans. Overdag heeft deze stof een subtiele doorkijk en in de avond verschijnt er een mooie glans wanneer de stof wordt verlicht of wanneer het zonlicht er op valt.

 

TIP: dupligordijnen zijn perfect om te genieten van de voorjaarszon. Met dupligordijnen kun je gemakkelijk spelen met het licht terwijl je inkijk tegengaat. Met de optie stofpakket vrij, kun je het gordijn in iedere gewenste positie hangen.


2. Aluminium jaloezie kleurnr. 16164
Aluminium jaloezieën zijn lang zo niet populair als houten jaloezieën. Wat ons betreft onterecht want ze zijn super stijlvol, verkrijgbaar in meer dan 100 kleuren en in allerlei modellen. Zo kun je met het model megaview® een dubbel zo grote doorkijk realiseren. Perfect om de voorjaarszon in huis te laten. Kies hierbij een vrolijke voorjaarstint zoals blauw of pastel voor het echte lentegevoel. Bestel hier gratis kleurstalen van jouw favoriete kleur.
 


3. Dupligordijn kleurnr. 52675

Deze stof komt uit de allernieuwste metallic serie. De stof bevat kleine deeltjes die het zonlicht reflecteren. Perfect wanneer het voorjaarszonnetje zich laat zien. Hiermee ontstaat er direct een frisse en lichte uitstraling in huis. Fan van de stof? Er zijn nog 9 andere kleuren in deze collectie. Bekijk de metallic serie bij een van onze verkooppuntenAdvies nodig? Bezoek een verkooppunt in de buurt. Onze verkoopspecialisten hebben jarenlange ervaring met raamdecoratie en helpen je graag.

Volgend artikel

Woontrend: gek op metallics

Blingbling in huis doet het altijd goed. Hiermee valt volop te combineren en je kunt heel snel dat luxe sfeertje in huis creëren. Ook staat deze trend het hele jaar mooi in je interieur. Een blijvertje dus! In deze blog inspireren we je graag met onze mooiste metallics.