Woontrend: gek op metallics

Blingbling in huis doet het altijd goed. Hiermee valt volop te combineren en je kunt heel snel dat luxe sfeertje in huis creëren. Ook staat deze trend het hele jaar mooi in je interieur. Een blijvertje dus! In deze blog inspireren we je graag met onze mooiste metallics.

Glanzende dupligordijnen
Waan je in luxe met dit prachtige dupligordijn. Dit dupligordijn geeft je huis meteen een chique uitstraling. In de nieuwste aanvulling van de collectie dupligordijnen vind je tien favoriete basiskleuren, maar dan in een sprankelende jas. De luxe stoffen hebben een mooie metallic glans en daardoor een shiny effect. Schitterende jaloezieën
Aluminium jaloezieën zijn een perfecte match voor metallics. De collectie aluminium jaloezieën bevat een breed scala aan metallic kleuren die variëren van glimmend staal tot chique goud en warm brons. Door het toevoegen van een van onze ladderbanden, kun je er een subtiel of juist opvallend detail aan de jaloezie toevoegen.

Een pluspunt van aluminium jaloezieën is dat de strakke horizontale lamellen zorgen voor een prachtige lichtval in huis wanneer de zon schijnt. Bekijk de metallic serie in het echt bij één van onze verkooppunten bij jou in de buurt.Glimmende rolgordijnen
Een vleugje glamour in je interieur doet het altijd goed. Onze rolgordijnen sluiten ook goed aan bij deze trend. Dit rolgordijn heeft een mooie bronzen structuur waardoor het opvallend, maar wel heel classy is! Deze raambekleding trekt meteen de aandacht en matcht vanwege de melange-bruine kleurcombinatie ook makkelijk met andere tinten. Benieuwd hoe het bij jou thuis staat? Bestel hier gratis kleurstalenMeer inspiratie nodig? Bezoek een verkooppunt in de buurt. Onze verkoopspecialisten hebben jarenlange ervaring met raamdecoratie en helpen je graag.

Volgend artikel

Klassieke schoonheid

Wanneer het gaat om nieuwe raamdecoratie, wordt er vaak gekozen gordijnen of horizontale jaloezieën. Begrijpelijk want dit zijn ook mooie keuzes, maar het is ook een beetje standaard omdat er nog meer is. Eén van de opties die vaak over het hoofd wordt gezien is de verticale jaloezie. Onterecht wat ons betreft en daarom zetten we deze productgroep graag in het zonnetje.