11-02-2020

Een slaapkamer met hotelallure

De slaapkamer is de plek waar je lekker kunt ontspannen na een lange dag. En hoe kan dat nu beter, dan in een slaapkamer met dat echte hotelgevoel. Wil jij ook een viersterrenkamer? Zo maak je van je slaapkamer een hotelsuite!

Beeldig beddengoed
Met mooi beddengoed en lekker veel kussens creëer je meteen een luxe sfeer. Gebruik hierbij verschillende kleuren en materialen. Het hoeft allemaal niet perfect te matchen en ook zeker niet te netjes. Met een sprei of mooi plaid maak je het helemaal af. Zo krijg je een lekkere nonchalante look.

      

Mooie raamdecoratie
Raamdecoratie is sfeerbepalend en de finishing touch in iedere slaapkamer. Voor het extra chique gevoel combineer je het met mooie gordijnen. Super sfeervol en het geeft je slaapkamer meteen een vleugje glamour. Rolgordijnen, duo rolgordijnen, dupligordijnen, verticale jaloezieën, vouwogordijnen en gordijnen bevatten verduisterende stoffen en zorgen ervoor dat je kamer 's avonds heerlijk donker wordt. 
Een donkere basis
Donkere kleuren hebben iets mysterieus en kunnen altijd. Het zijn hele intieme kleuren Steeds vaker vormen deze kleuren dan ook de basis voor het interieur. En waarom niet in de slaapkamer? Mix het met warme en natuurlijke materialen zoals hout en planten. Zo creëer je in een handomdraai een chique slaapkamer.

Je kunt pas echt lekker slapen als jouw kleintjes dat ook doen. Kinderen slapen beter en langer in een donkere kamer. Verduisterende raamdecoratie is dan onmisbaar. Raamdecoratie met een gemetalliseerde achterkant weerkaatst het zonlicht en zo blijft de kamer heerlijk koel. Wel zo fijn als jouw kleine een dutje doet.

Volgend artikel

Shades of grey

Grijs is niet te donker en ook niet te licht. Grijze jaloezieën zijn daarom perfect voor de werkkamer. Met grijs kun je alle kanten op en het is eindeloos te combineren. Hiermee heb je raamdecoratie waarmee je alle seizoenen uit de voeten kunt.