11-02-2020

Shades of grey

Grijs is niet te donker en ook niet te licht. Grijze jaloezieën zijn daarom perfect voor de werkkamer. Met grijs kun je alle kanten op en het is eindeloos te combineren. Hiermee heb je raamdecoratie waarmee je alle seizoenen uit de voeten kunt.

Het is een feit dat we tegenwoordig steeds meer thuis werken. Dit heeft veel voordelen. Zo heb je geen reistijd en word je minder gestoord. Een eigen werkplek in huis is dan wel het prettigst. Je houdt dan je werk en privéleven alsnog gescheiden. Wanneer je klaar bent met werken, laat je de boel gewoon de boel!

Hinderlijke lichtinval

In je werkkamer kun je geen hinderlijke lichtinval gebruiken. Zeker wanneer je werkt met een beeldscherm, is goede raambekleding onmisbaar. Onze raamdecoratie is niet alleen zeer praktisch, maar ook modern en volgens de laatste trends. Voor jouw werkkamer adivseren wij:

      1. Verticale jaloezieën

Ze worden nog wel eens geassocieerd met een zakelijke uitstraling, maar dat is gelukkig allang niet meer waar. Onze collectie biedt ontzettend veel mogelijkheden en keuze in materialen, kleuren en afwerkingen, dat verticale jaloezieën tegenwoordig verreweg van oubollig zijn, eerder modern en trendy.

Tevens bevat de collectie verticale jaloezieën beeldschermgeschikte stoffen zodat een vervelende reflectie van het daglicht op het beeldscherm wordt voorkomen.

      2. Duo rolgordijnen

Een duo rolgordijn is prachtig om te zien en is tevens zeer functioneel. Door de twee stoflagen langs elkaar heen te bewegen, kun je zelf de gewenste hoeveelheid licht bepalen. Zo voorkom je hinderlijke lichtinval op je scherm en kun je ongestoord aan de slag.

3. Plissé- en dupligordijnen 

Een stijlvolle en moderne uitstraling creëer je met onze op maat gemaakte plissé- of dupligordijnen. Dit type raamdecoratie is geschikt voor vrijwel alle raamvormen, en is daarom ideaal in jouw werkkamer. Met de optie 'stofpakket vrij' kun je het gordijn bovendien op elke gewenste hoogte hangen - bijvoorbeeld op ooghoogte - zodat je lichtinval van boven combineert met privacy aan de straatkant.

Volgend artikel

Zo kies je de juiste raamdecoratie

Het inrichten van je huis is superleuk, maar kan soms ook best lastig zijn. Je moet veel keuzes maken en natuurlijk wil je de beste producten, materialen én kleuren kiezen om van jouw huis de perfecte plek te maken. Raamdecoratie is sfeerbepalend en de finishing touch voor je huis.