11-02-2020

Mooi en eerlijk

Dit duurzame dupligordijn van bece® is voor een deel gemaakt van gerecycled polyester uit de mode-industrie: mooi en ecologisch verantwoord! Deze duurzame stof is ook verkrijgbaar in de kleuren donkergrijs en donkerblauw.

Van petfles tot verticale jaloezie
Bijzonder in de collectie verticale jaloezieën zijn de stoffen gemaakt van gerecyclede petflessen. Hierin wordt de allerhoogste kwaliteit gecombineerd met ecologische verantwoordelijkheid. De collectie heeft 10 stoffen (15286, 15287, 15288, 15289, 15290, 15291, 15297, 15298, 15299 en 15300) die gemaakt zijn van gerecyclede petflessen. Bestel gratis kleurstalen en zie hoe het staat in jouw interieur.

Rolgordijn van petflessen
De collectie rolgordijnen bevat stoffen die gemaakt zijn van 100% gerecyclede petflessen. Deze lichtdoorlatende stoffen zijn tevens na de levensduur van het rolgordijn weer recyclebaar. Super milieuvriendelijk dus! 1 m2 van deze rolgordijnstof is gemaakt van 6 petflessen.

Onze petflesstoffen zijn verkrijgbaar in wit, offwhite, mintgroen, grijs, antraciet en zwart.

Horizontale jaloezieën in bamboe
Wist je dat onze houten jaloezieën van bamboe ook duurzaam zijn? Waarom? Omdat bamboe razendsnel groeit! Bamboe is er in diverse verwassen houttinten met een natuurlijke uitstraling of juist geverfde varianten. Ontdek de bamboe collectie en bestel gratis kleurstalen.

Dupligordijnen van gerecycled polyester
Onze collectie dupligordijnen bevat stoffen die voor een deel gemaakt zijn van gerecycled polyester uit de mode-industrie. Mooi en ecologisch verantwoord! Ook zorgt de stilstaande lucht in de honingraat van dupligordijnen voor isolatie, waarmee maar liefst 25% energie kan worden bespaard. En kies je voor dupligordijnen met een dubbele honingraat, dan hebben ze een nog hoger isolatievermogen!

Duurzame eigenschappen van (vouw)gordijnen
Ook is het goed om te weten dat onze collectie vouwgordijnen en gordijnen duurzame eigenschappen hebben. Zo zorgt een isolerende tussenvoering namelijk voor minder warmteverlies in de winter, wat een besparing in het energieverbruik oplevert. Bovendien werkt deze voering ook geluiddempend.

Volgend artikel

Verticale jaloezieën maken een comeback

Verticale jaloezieën maken een comeback en zijn supermooi voor in de eetkamer. De veelzijdigheid van verticale jaloezieën geeft je ’s ochtends het fijne licht om wakker te worden en rustig te ontbijten en in de avond de privacy om lekker te dineren.