11-02-2020

Verticale jaloezieën maken een comeback

Verticale jaloezieën maken een comeback en zijn supermooi voor in de eetkamer. De veelzijdigheid van verticale jaloezieën geeft je ’s ochtends het fijne licht om wakker te worden en rustig te ontbijten en in de avond de privacy om lekker te dineren.

Terug van weggeweest
Verticale jaloezieën maken echt het verschil: ze zijn supermooi voor grote glaspartijen zoals openslaande deuren en ook nog eens handig in gebruik. Ze zijn er in meer dan 100 kleuren. Natuurlijk ook in de laatste trendkleuren: koningsblauw, diepgroen, warm rood en catchy okergeel. In de collectie zitten rijke luxe stoffen met structuren, prints en een echt stofgevoel. 

Van vrij uitzicht tot volledige privacy
Je kunt de gewenste lichtinval gemakkelijk bepalen met verticale jaloezieën. Sfeer en privacy zijn hierdoor perfect te regelen. Dus komen je vrienden op bezoek voor een gezellig etentje? In no-time switch jij je jaloezieën van vrij uitzicht naar zichtdicht voor de ultieme privacy. Hiermee zijn verticale jaloezieën het perfecte decor voor jouw etentje.

Switchen tussen een vrij uitzicht en ultieme privacy kan in een handomdraai met verticale jaloezieën.

Meer dan mooi
Fan van deze jaloezieën en wil je ze ook in de badkamer? Dat kan! De verticale jaloezieën van kunststof zijn bijzonder geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer of keuken. Daarbij zijn de kunststof lamellen ook nog een makkelijk schoon te maken.

Duurzame jaloezieën
Bijzonder in deze collectie zijn de stoffen die gemaakt zijn van gerecyclede petflessen uit de oceaan: de allerhoogste kwaliteit gecombineerd met ecologisch verantwoordelijkheid. Dat is niet alleen mooi, maar voelt ook nog eens lekker!

Benieuwd of verticale jaloezieën passen in jouw woning? Bestel gratis kleurstalen en zie of de kleur en het materiaal passen bij jouw interieur. 

Volgend artikel

Een slaapkamer met hotelallure

De slaapkamer is de plek waar je lekker kunt ontspannen na een lange dag. En hoe kan dat nu beter, dan in een slaapkamer met dat echte hotelgevoel. Wil jij ook een viersterrenkamer? Zo maak je van je slaapkamer een hotelsuite!