Plisségordijnen; dé lente musthave!

De dagen worden langer, de zon schijnt feller en de temperaturen stijgen. Heeft jouw interieur een lente oppepper nodig? Wij geven je graag 3 redenen waarom het plisségordijn niet kan ontbreken in jouw interieur tijdens de warmere lente en zomermaanden!

De zigzag-stoffen van plisségordijnen zijn eenvoudig en speels, geven voldoende gefilterd licht af wanneer de zonnestralen naar binnen schijnen. Laat je inspireren om deze prachtige gordijnen in jouw verfrissend lentehuis op te nemen.

1. Kleur jezelf gelukkig

Kleuren hebben invloed op je humeur. Vrolijke kleuren zorgen voor veel energie in huis. Terwijl donkere kleuren voor rust en ontspanning zorgen. Met plisségordijnen heb je de keus tussen veel verschillende kleuren en patronen die perfect passen in ieder interieur. Twijfel je over de juiste kleur? Laat je adviseren door een van onze specialisten.

2. Persoonlijke pastels

Pastel kleuren zijn ideaal in je interieur, ze zorgen voor kleur maar stralen toch rust uit. Door ook een aantal pastel kleuren op te nemen in je interieur creëer je eenvoud. Kies bijvoorbeeld voor een vloerkleed, of mooie bloemen in dezelfde tinten.

3. Meerdere opties

Het plisségordijn is niet alleen beschikbaar in enorm veel kleuren en prints. Ook zijn er veel verschillende bedieningsmogelijkheden bij dit gordijn. Kies bijvoorbeeld voor stofpakket vrij om je gordijn van boven naar beneden en van beneden naar boven te bewegen.

Genoeg redenen om dit voorjaar voor een plisségordijn te kiezen dus! Ben je nog niet overtuigd? Klik dan hier voor onze informatiepagina over deze prachtige raamdecoratie!

Volgend artikel

3x perfecte raamdecoratie voor jouw appartement

Woon jij in een appartement? Dan ben je vast en zeker bekend met deze uitdaging. Waar overdag je raam een prachtig uitzicht biedt op de straten van de stad, word je raam in het donker een groot en verlicht aquarium. En met buren aan alle kanten is van privacy zowel overdag als ‘s avonds niet echt sprake.