Help, mijn man is klusser! bece® raamdecoratie

In de vijfde aflevering van 'Help mijn man is klusser' zien we hoe het klusteam hulp biedt aan de wanhopige Irene die al jaren bivakkeert in een onafgemaakt huis. 

Doe-het-zelver Arnold krijgt hulp van het klusteam en samen toveren ze de bouwval om tot een fijne plek. Mooie raamdecoratie hoort hier natuurlijk ook bij. Kijk snel mee naar het resultaat!

 bece® gordijn kleurnr. 11533

Gordijnen zijn instant sfeermakers en een perfecte keuze voor hoge ramen. Hier is gekozen voor een luchtige transparante grijze stof die wel licht doorlaat maar toch voldoende privacy biedt. Door de gordijnen extra lang te maken creëer je een nonchalante look.


bece® rolgordijn kleurnr. 53097

Het op maat gemaakte rolgordijn in de keuken is niet alleen stijlvol maar ook lekker functioneel. In een handomdraai regel je privacy en lichtinval en kun je in alle privacy koken. De lichtdoorlatende stof laat wel daglicht door, maar is zichtdicht waardoor het wel de gewenste privacy biedt. Voor een fijn uitzicht bedien je het rolgordijn omhoog.


De collecties van bece® bevatten nog veel meer mooie gordijnen en rolgordijnen, waarmee ook jij jouw interieur kan opfrissen. Bekijk hier onze collectie gordijnen en rolgordijnen.

Help, Mijn Man Is Klusser! wordt iedere maandag om 20.30 uur uitgezonden op RTL4. Kijk hier de aflevering terug via RTL XL.

Volgend artikel

Inspiratie op locatie: Hoorn #Enrichinglife

Voor de ultieme wooninspiratie is binnenkijken bij iemand natuurlijk heerlijk! Deze keer kijken we binnen bij één van de mooiste huizen in Hoorn. Laat je inspireren door deze leuke binnenkijker.