14-04-2021

Maak kennis met onze bekroonde refashion™ rolgordijnen

De collectie rolgordijnen bevat een zeer speciale serie rolgordijnen die bekroond is met de Red Dot Desing Award 2021. Dit is een prijs die wordt toegekend aan unieke productontwerpen.

De collectie rolgordijnen bevat een heel bijzondere serie stoffen die gedeeltelijk is gemaakt van geüpcyclede restjes kleding uit de mode-industrie. Deze restjes worden verzameld, gesorteerd, geborsteld en vervolgens tot prachtige garen gesponnen waar een unieke serie rolgordijn van is gemaakt. De refashion™ serie is verkrijgbaar in 9 unieke stoffen. De stoffen bestaan uit een mix van katoen, wol, acryl en polyester.In samenwerking met de Belgische textielproducent Lampe_Textiles hebben we de prachtige stoffen gecreëerd. Deze stoffen vertellen het verhaal van hoe afgedankte kleding uit de mode-industrie wordt geüpcycled tot exclusieve rolgordijnen.

Lees meer: Stel jouw nieuwe raamdecoratie online samen

Het verhaal komt tot leven wanneer het zonlicht de stof raakt en het verleden van de stof wordt verlicht. De manier waarop de mooiste kleuren oplichten en diepe structuren zichtbaar worden is niet geheel toevallig. Elk element van onze rolgordijnen is zo ontworpen dat de ware schoonheid wordt onthult wanneer het in aanraking komt met zonlicht.

Alle bece® rolgordijnen worden op maat gemaakt en kunnen volledig naar wens worden samengesteld door het toevoegen van bijvoorbeeld een onderlat, design steunen, elektrische bediening en meer.

Door te kiezen voor een metalen ketting in plaats van de standaard kunststof ketting, krijgt het rolgordijn een meer opvallende en luxe uitstraling. Wanneer je ze liever met een afstandsbedieining of telefoon bediend kies je voor elektrische bediening.

Bekijk meer opties: Bekijk de collectie rolgordijnen

Wanneer je kiest voor rolgordijnen heb je de keuze uit verschillende soorten afwerkingen, zoals de onderlatten. Onze onderlatten zijn verkrijgbaar in hout en aluminium. De aluminium onderlatten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en diktes en zijn allemaal verkrijgbaar in meerdere kleuren. De houten onderlatten zijn er in 11 verschillende kleuren.

Onderdelen zoals koordhangers en eindkapjes zijn qua kleur afgestemd op jouw stofkeuze, maar kunnen ook worden gekozen in wit, gebroken wit, grijs, antraciet, bruin en zwart.

Bestel gratis kleuren
Vind jouw favoriete kleur en bestel 5 gratis stalen. Deze worden binnen 2-3 werkdagen, geheel gratis opgestuurd. Of bekijk de collectie bij een winkel bij jou in de buurt. Vind hier jouw lokale bece® dealer.

Volgend artikel

Help, mijn man is klusser! bece® raamdecoratie

In de vijfde aflevering van 'Help mijn man is klusser' zien we hoe het klusteam hulp biedt aan de wanhopige Irene die al jaren bivakkeert in een onafgemaakt huis.