10-12-2020

Stel jouw nieuwe raamdecoratie online samen

Met de lancering van onze nieuwe configurator kun je nu jouw nieuwe bece® raamdecoratie online samenstellen en personaliseren. Je krijgt meteen een indicatie van de prijs, voordat je naar een verkooppunt bij jou in de buurt gaat.

Het kiezen van nieuwe raamdecoratie kan een pittige klus zijn. Welke raamdecoratie past het beste in je interieur? Ga je voor jaloezieën of gordijnen en wil je een uitgesproken of juist ingetogen kleur? En niet onbelangrijk: hoe zit het met de prijs?

Met onze nieuwe raamdecoratie configurator kun je verschillende producten samenstellen. Je kunt je favoriete productgroep, kleur en opties zelf kiezen en configureren tot één product. Vul je gewenste afmetingen in en je ontvangt direct een offerte met een indicatie van de prijs.

Ontwerp je nieuwe raamdecoratie in 5 simpele stappen
Het gebruik van onze nieuwe bece® configurator is heel simpel, maar als je twijfelt over wat je moet doen hebben we hieronder een handleiding van iedere stap.

1. Kies je productgroep
Begin met het selecteren van jouw type raamdecoratie. Je kunt kiezen uit: rolgordijnen, duo rolgordijnen, horizontale jaloezieën (hout en aluminium), verticale jaloezieën, plissé- en dupligordijnen en vlinderjaloezieën.

Wanneer je een productgroep kiest zie je rechts onderin een geschatte “vanaf prijs”. Deze prijs* is gebaseerd op de minimale afmetingen van het betreffende product, inclusief de basisopties zoals de bediening en steunen.

* Prijs wordt berekend op basis van de algemene adviesprijzen. De definitieve offerte wordt gegeven door jouw plaatselijke bece®-dealer.

2. Selecteer je favoriete kleur en materiaal
Na het kiezen van de productgroep, kun je een keuze maken uit alle kleuren en stoffen die de betreffende collectie bevat. Klik op de button “INFO” voor meer informatie over het materiaal of de stof. De geschatte prijs verandert bij elke selectie. Gebruik de filters bovenaan, zoals kleurgroep om door de collectie te navigeren.

Tip: Wij bieden je de mogelijkheid om 5 gratis stalen naar eigen keuze te bestellen. Deze worden gratis thuis bezorgd, zodat je het op je gemak thuis kunt bekijken. Je kunt met deze stalen ook naar een verkooppunt in de buurt gaan om de gehele collectie in het echt te bekijken.

 

3. Voer je afmetingen in
Nu komt het moment dat je jouw ramen moet opmeten. Als je twijfelt over het correct inmeten van je ramen, kun je deze eenvoudige meetinstructie gebruiken. En geen zorgen we zorgen er altijd voor dat de uiteindelijke afmetingen kloppen. De afmetingen die je invoert worden alleen gebruikt voor een eerste prijsopgave.

Nadat je de afmetingen hebt ingevoerd, zie je rechts onderin de prijs mee veranderen. Als je meer jaloezieën met deze afmetingen wilt, kun je ze in de laatste stap ‘samenvatting’ dupliceren.  

4. Selecteer gewenste opties
Kiezen voor bece® raamdecoratie betekent dat je jouw raamdecoratie precies naar wens kunt personaliseren en configureren. In deze stap krijg je een selectie van onze meest populaire opties van het door jou gekozen product te zien. Bij elke keuze vind je een korte uitleg onder de optie.

5. Bekijk de samenvatting
Als je jouw ontwerp klaar hebt, kun je deze bij ‘samenvatting’ bekijken. Hier kun je tevens je bestaande ontwerpen bewerken, dupliceren of een geheel nieuwe ontwerp starten.

Wanneer je helemaal tevreden bent, kun je jouw ontwerp doorsturen naar één van onze professionele verkooppunten en een afspraak maken om de bestelling af te ronden of om meer advies te ontvangen.

Je kunt het ontwerp ook bewaren en doorsturen naar je eigen e-mailadres. 

GA NAAR DE CONFIGURATOR

Volgend artikel

2021 Moodboard: Blush Plum

Let yourself inspire by the softening colours of our "Blush Plum" 2021 interior trend.